4,0 / 5 uit 45 Google Reviews.

Het zijn de tuintafelmaanden bij De Vloerenfabriek. Tot 70% korting in de showroom! Bekijk de actiepagina en openingsdagen/tijden.

X poten Salon

Vanaf 175,00

  • *Kleur

    Reset Opties

Op zoek naar een moderne set van 2 X tafelpoten voor onder uw salon tafel? Deze poten zijn een solide basis voor uw houten tafelblad. De stalen poten worden gemaakt van 2 stalen kolommen van 8×8 cm en hebben de volgende standaardafmeting: 55x8x40 cm (lxbxh). Bent u op zoek naar een afwijkende maat/ koker? Neem dan contact met ons op. We bekijken samen wat er mogelijk is.

AFWERKINGEN TAFELPOTEN

U kunt eenvoudig in het keuzemenu aangeven of u de poten onbehandeld of wilt laten poedercoaten.

STALEN X POTEN ONDER DE TAFEL MONTEREN

We plaatsen op de bovenkant van iedere X tafelpoot een sterke montageplaat met voorgeboorde gaten. U hoeft alleen nog het onderstel aan het blad te monteren. Op die manier garanderen we u een eenvoudige en snelle montage.

REDENEN OM VOOR EEN X TAFELPOOT TE GAAN

Het onderstel heeft een prachtige uitstraling die heel mooi past bij ieder modern en industrieel interieur. De poten hebben een enorme draagkracht en vormen samen een stevige basis voor uw houten tafelblad.

Hieronder vindt u nog een aantal redenen om voor de X-vormige tafelpoten te gaan:

  • Industriële & moderne uitstraling
  • Stevig, sterk en veilig door degelijk laswerk
  • Duurzamer dan houten tafelpoten

STALEN X POTEN KOPEN

U bestelt bij De Vloerenfabriek veilig en snel uw stalen X poten. Wilt u zien wat we nog meer aanbieden? Bekijk dan ons complete aanbod stalen tafelpoten.

SHOWROOM IN ZEEWOLDE

Bekijkt u de diverse onderstellen liever eerst in het echt? De deur van onze showroom aan de Ganzenweg 8 in Zeewolde staat altijd voor u open. Hier hebben we ons volledige assortiment uitgestald en geven we u advies, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken.

LEVERTIJDEN EN CONTACT

Onze onbehandelde en gepoedercoaten X poten voor onder een salon tafel of bankje met kokers van 8×8 cm zijn niet standaard voorradig. De levertijd bij is ongeveer 2 weken bij afhalen. Bij bezorgen ongeveer 3 weken. Bij alle andere maten kokers is de levertijd in overleg. Wilt u de poten afhalen in Zeewolde? Bel ons dan even om te vragen naar de actuele voorraad.

Bent u op zoek naar een andere maat koker? Neem dan contact met ons op: 036-3030 155 of [email protected]. Ook bij vragen kunt u ons via deze weg makkelijk bereiken!

Soort tafelpoot

Set tafelpoten

Model tafelpoot

Letter vorm

Maat koker

6x6cm

Kom langs in onze showroom

Wij zijn van maandag t/m zaterdag geopend.
Ganzenweg / Ganzenpad 8
3898 LK Zeewolde

Let u op! De ingang van onze showroom bevindt op een parallelweg. Komt u vanaf Harderwijk neem dan de parallelweg aan de linkerzijde, u bent bestemmingsverkeer. Vanuit de richting Lelystad neemt u de parallelweg aan de rechterzijde.

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op:

Phone:
036-3030 155 (ook via whatsapp)