4,1 / 5 uit 41 Google Reviews.

Rond tafelblad

Massieve ronde tafelbladen

  • standaard maten tafelbladen
  • diverse opties voor het behandelen van de tafelbladen
  • makkelijk te combineren met onze stalen poten
  • direct leverbaar

Vanaf 95,00

    Reset Opties

Bij De Vloerenfabriek verkopen we massief eiken ronde tafelbladen. Een rond tafelblad bestaat uit 3, 4 of 5 rechte balken naast elkaar, afhankelijk van de grootte. De tafels zijn standaard 4 cm dik en gemaakt van massief eikenhout met grove knoesten en scheuren. De gaten zijn opgevuld en volledig gladgeschuurd.

Wilt u een rond tafelblad kopen, maar heeft u niet de mogelijkheid om langs te komen om een blad uit te zoeken? Indien gewenst sturen we foto’s van de verschillende ronde tafelbladen die we op voorraad hebben.

Een rond tafelblad is verkrijgbaar in verschillende afmetingen en 12 kleuren. De bladen hebben een standaarddikte van 4 cm. Neem contact met ons op om uw wensen door te geven. Onze specialisten zorgen ervoor dat de tafel aan uw wensen voldoet.

Een rond tafelblad is ideaal voor kleine ruimtes. Iedereen moet kunnen genieten van een mooie eiken eettafel. Omdat er verschillende afmetingen mogelijk zijn, is er altijd een perfect formaat voor in uw woning. Koop er direct een stel stalen tafelpoten bij om de tafel een industriële uitstraling te geven. Ze zijn in verschillende vormen leverbaar. Bestelt u het tafelblad en de poten tegelijk? We boren in onze werkplaats de gaten voor en geven duidelijk op de componenten aan waar en hoe de poten gemonteerd moeten worden. U bevestigt ze eenvoudig aan het blad met de meegeleverde bouten.

Afmetingen

100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm, 150cm, 160cm, 170cm, 180cm, 50cm, 60cm, 80cm

Dikte

4cm

Kleuren

Natural, White, Extra White, Carbon Black, Concrete Grey, Sand Grey, Smoke Brown, Chocolate Brown, Caramel Brown, Skylt Lak, Satijn Lak, Zwart Lak

Kom langs in onze showroom

Wij zijn van maandag t/m zaterdag geopend.
Ganzenweg / Ganzenpad 8
3898 LK Zeewolde

Let u op! De ingang van onze showroom bevindt op een parallelweg. Komt u vanaf Harderwijk neem dan de parallelweg aan de linkerzijde, u bent bestemmingsverkeer. Vanuit de richting Lelystad neemt u de parallelweg aan de rechterzijde.

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op:

Phone:
036-3030 155 (ook via whatsapp)