Bezorgen

Het bezorgen van de tafel/ vloer:

De VloerenFabriek kan uw tafel voor u bezorgen. Onze chauffeur brengt u tafel tot aan de voordeur. Onze chauffeur komt alleen, dus wij vragen u vriendelijk of er iemand aanwezig kan zijn die kan helpen de tafel uit de auto te tillen. Onze chauffeur kan de tafel helaas niet naar binnen brengen. Twee personen om de tafel verder naar binnen te brengen is hierdoor wenselijk.

Mocht u een tafel met poten hebben gekocht zorgen wij ervoor dat deze op de gewenste maat zijn voorgeboord. Wij zullen op de poten en tafel aangeven waar en hoe de poten geplaatst moeten worden. U hoeft dan alleen de bouten die wij u meegeven in de tafel te draaien. Dit kan makkelijk met een ringsleutel nummer 13.

Wij zullen voor het bezorgen van de tafel van te voren contact met u opnemen om een afspraak te maken. Mocht u een dag hebben afgesproken tijdens uw bezoek aan de showroom nemen wij 1 dag van te voren contact met u op voor de eventuele tijd. Wij kunnen een indicatie geven van ochtend en middag. Wij kunnen helaas niet altijd het precieze aflever tijdstip aangeven. Wel kunnen wij de chauffeur u laten bellen als zij wegrijden van de locatie waar zij zich bevinden met de minuten dat het duurt om bij u te komen.

Het resterende bedrag wat nog openstaand van de factuur mag bij aflevering betaald worden. Onze chauffeur heeft een pinautomaat bij zich dus u kunt met pin betalen. Ook kunt u bij aflevering contant afrekenen. Dan graag wel gepast. Onze chauffeur heeft geen wisselgeld.

Chat openen