4,0 / 5 uit 47 Google Reviews.

Notenhouten tafelblad

Voor een rustieke notenhouten tafel

  • In diverse afmetingen verkrijgbaar
  • Houtbehandeling naar keuze
  • Te combineren met onze industriële tafelpoten
  • Direct uit voorraad leverbaar

Vanaf 270,00

    Reset Opties

Een notenhouten tafelblad van De Voerenfabriek bestaat uit rechte balken naast elkaar met aan weerszijden een rustieke en natuurlijke boomstamrand. Deze rand is uniek voor ieder tafelblad. Onze notenhouten tafels zijn wel allemaal 4 cm dik en te verkrijgen in diverse afmetingen. De bladen zijn uit verschillende lagen hout gemaakt.

Is het niet mogelijk om in onze showroom langs te komen om het perfecte notenhouten tafelblad voor in uw woning uit te zoeken, dan sturen we u graag foto’s op van de tafelbladen uit ons aanbod. Wilt u gebruikmaken van deze service? Geef het aan in het opmerkingenveld bij de bestelling.

Behandelingen notenhouten tafel

Bij ons heeft u de keuze om het notenhouten tafelblad onbehandeld te bestellen of eerst door ons te laten behandelen. We voeren naar wens een van de volgende behandelingen uit:

  • Skylt Ultramatte 2K lak
  • Naturel olie
  • Satijnlak

We kunnen de notenhouten tafel oliën in de naturel kleur (zie foto 1) of met Skylt Ultramatte 2K lak behandelen. Dan blijft het notenhouten tafelblad wat lichter (zie foto 2). Verder heeft u de optie voor een satijnlak. Een tafelblad behandeld met deze lak glimt net iets meer dan een blad behandeld met de naturel olie.

Notenhouten tafelblad kopen

Bent u uitgekeken op uw oude eiken tafel en op zoek naar een mooi tafelblad met een prachtig stel stalen tafelpoten? Notenhout wordt steeds populairder in Nederland en heeft een verwelkomende, warme uitstraling. Selecteer uw nieuwe notenhouten tafelblad in de juiste afmeting en kies ervoor om het blad meteen door ons te laten behandelen of koop uw eigen onderhoudsproducten. Als u alle componenten van uw notenhouten tafel tegelijk bestelt, dan boren we de gaten om de stalen tafelpoten te bevestigen meteen voor.

De maten tot en met 190cm lang bestaan over de lengte uit hele lengtes. Vanaf 200 cm kunnen de bladen over de lengte deelnaden krijgen. Dit is te zien op de foto’s. Zodra u een blad heeft bestel, en u beschikt niet over de mogelijkheid langs te komen om een blad uit te zoeken, dan kunnen wij foto’s sturen van wat verschillende bladen welke wij hebben staan. Vraag hier om in het opmerkingen veld bij de bestelling.

Breedte

100cm, 80cm, 90cm

Dikte

4cm

Houtsoort

Noten

Lengte

120cm, 140cm, 160cm, 180cm, 200cm, 220cm, 240cm, 260cm, 280cm, 300cm

Look

Boomstam, Klassiek, Landelijk

Vorm

Rechthoekig

Kom langs in onze showroom

Wij zijn van maandag t/m zaterdag geopend.
Ganzenweg / Ganzenpad 8
3898 LK Zeewolde

Let u op! De ingang van onze showroom bevindt op een parallelweg. Komt u vanaf Harderwijk neem dan de parallelweg aan de linkerzijde, u bent bestemmingsverkeer. Vanuit de richting Lelystad neemt u de parallelweg aan de rechterzijde.

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op:

Phone:
036-3030 155 (ook via whatsapp)