4,0 / 5 uit 45 Google Reviews.

Het zijn de tuintafelmaanden bij De Vloerenfabriek. Tot 70% korting in de showroom! Bekijk de actiepagina en openingsdagen/tijden.

Veelgestelde vragen

Heeft u een vraag over onze bezorgmethode, levertijden of over het bestellen van een tafel(blad)? Kijk dan of uw vraag en ons bijbehorende antwoord al in de onderstaande lijst met de meest gestelde vragen staat. Ziet u uw vraag hier niet tussen staan? Neem dan binnen onze openingstijden contact met ons via 036-3030 155. U kunt ons ook op elk moment van de dag een e-mail sturen. We beantwoorden uw vraag zo snel mogelijk!

Bestellen

Kan ik alleen een tafelblad in de webshop bestellen?

Ja, u kunt bij ons een los tafelblad bestellen. Het is ook mogelijk om losse tafelpoten te bestellen in onze webshop.

Is het mogelijk om zakelijk (B2B) tafels bij jullie te bestellen?

Ja, we hebben een groothandel en zijn u als zakelijke klant graag van dienst. Voor meer informatie over het bestellen van tafels voor uw zakelijke project kunt u contact met ons opnemen. U kunt ook direct een offerte aanvragen.

Bezorgen

Verzorgen jullie bezorgingen?

De Vloerenfabriek verzorgt de bezorging van uw tafel. De bezorging wordt uitgevoerd door Jos Dusseldorp. Afhankelijk van het formaat en gewicht van de tafel levert Jos Dusseldorp uw bestelling met één of twee personen. Ze leveren tot net na de voordeur op de begane grond, zonder montage. De transporteur neemt ruim vooraf contact met u op via e-mail of sms om een leverafspraak te plannen en belt u een half uur vóór de daadwerkelijke levering.

Wat is jullie levertijd bij bezorging?

De levertijd voor onze producten bij bezorging is doorgaans 3 tot 4 weken.

Wat zijn jullie bezorgkosten?

De bezorgkosten bedragen € 100,-. De levering wordt uitgevoerd door Jos Dusseldorp, die ruim vooraf een leverafspraak met u maakt. De bezorging vindt plaats zonder montage.

Wordt mijn tafel gemonteerd bij bezorging?

Nee, de bezorging van de tafel is exclusief montage.

Leveren jullie ook buiten Nederland?

Ja, we kunnen ook leveren in België. Voor specifieke informatie of antwoorden over de kosten van een bezorging in België kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Showroom

Hebben jullie een showroom?

Ja, we beschikken over een showroom van ruim 1.000 m² in Zeewolde waar u onze verschillende modellen tafelbladen en afwerkingen kunt bekijken. We hebben ook een uitgebreid assortiment aan hoge kwaliteit tafelpoten. Onze showroom herbergt een groot deel van onze voorraad van ruim 4.000 tafelbladen.

Is het mogelijk om een tafelblad uit te zoeken in de showroom?

Ja, bij een bezoek aan onze showroom kunt u kiezen uit de tafelbladen die op dat moment beschikbaar zijn. Dit zijn gewoonlijk tussen de 5 en 10 bladen per model/maat. Online aanbiedingen (met uitzondering van suar tafelbladen) kunnen niet in de winkel uitgezocht worden.

Moet ik een afspraak maken om jullie showroom te bezoeken?

Nee, u hoeft geen afspraak te maken. U kunt binnen onze openingstijden gewoon bij ons in Zeewolde langskomen. Let op: onze showroom kan lastig te vinden zijn. Op onze website vindt u een gedetailleerde routebeschrijving.

Wat zijn jullie openingstijden?

Maandag: 09:00 – 12:30
13:30 – 17:00
Dinsdag: 09:00 – 12:30
13:30 – 17:00
Woensdag: 09:00 – 12:30
13:30 – 17:00
Donderdag: Gesloten
Vrijdag: 09:00 – 12:30
13:30 – 17:00
Zaterdag: 10:00 – 16:00 (We zijn alleen in de even weken op zaterdag geopend; dus om de week.)
Zondag: Gesloten

*We verwijzen u naar onze openingstijden-pagina om te zien op welke zaterdagen in 2024 we geopend zijn en op welke feestdagen en specifieke datums we dit jaar gesloten zijn.

Afhalen

Bieden jullie de optie om de bestelde tafel af te halen?

Ja, u kunt de tafel binnen onze openingstijden bij ons afhalen. We verzoeken u om vooraf een afspraak te maken, zodat we de tafel voor u klaar kunnen zetten.

Wat is jullie levertijd bij afhalen?

De levertijd voor onze producten bij afhalen is doorgaans 2 tot 3 weken voor behandeld hout met poten. Onbehandelde bladen zijn vaak direct beschikbaar. Neem contact met ons op voor de actuele voorraadstatus.

Producten

Werken jullie houten tafelbladen nog?

Ja, onze bladen zijn van hout, dat van nature werkt. We minimaliseren deze werking bij veel modellen door het gebruik van verschillende lagen eiken, maar het zal nooit volledig stoppen. U kunt de werking verder minimaliseren door de luchtvochtigheid in huis zo constant mogelijk te houden met een luchtbevochtiger. Meer informatie over het tegengaan van houtwerking is beschikbaar op onze website. Werking van hout kan binnen één week of binnen twee jaar optreden; dit valt niet onder de garantie.

Zijn jullie tafelbladen geschikt voor buiten?

Onze suar tafelbladen kunnen als tuintafel gebruikt worden. Hierbij moet u wel met een aantal dingen rekening houden. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. Eiken tafelbladen en notenhouten tafelbladen raden we af voor buitengebruik, omdat we de kwaliteit dan niet kunnen garanderen.

Moet ik mijn tafel onderhouden?

Ja, om uw tafel zo lang mogelijk mooi te houden, raden we aan deze te onderhouden met onze onderhoudsproducten. Deze zijn online te bestellen.

Kan ik zelf mijn tafel makkelijk behandelen?

Ja, met onze DIY olie- en lakbox kunt u eenvoudig zelf uw huidige of nieuwe tafelblad behandelen. In deze box vindt u een uitgebreide beschrijving en een instructievideo voor het behandelen van uw tafel.