Contact

Kom langs!

4 t/m 12 juli zijn wij gesloten ivm vakantie. Wij helpen u zaterdag 13 juli graag in onze showroom. Door de vakantie kunnen wij wat moeilijker bereikbaar zijn.

Kom langs in onze compleet vernieuwde showroom waar u kunt kiezen uit meer dan 100 verschillende borden. Wij hebben diverse vloeren op de grond liggen zodat u een mooi beeld krijgt hoe onze vloeren zijn in een groter oppervlak. Ook hebben wij verschillende wanden bekleed met ons prachtige wandkurk. Onze tafels hebben wij in verschillende kleuren geolied voor een mooi overzicht.

Verder vind u in onze showroom een groot scala aan kurk accessoires en meubels. Denk bij accessoires aan sierraden, onderzetters, yoga benodigdheden, tassen etc.

Wij zijn van maandag t/m zaterdag geopend. Maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00. Op zaterdag van 10:00 tot 16:00. Mocht u graag op een ander moment langskomen kunt u altijd een afspraak met ons maken.

Let u op dat de ingang van onze showroom zich op een parallelweg bevindt. Komt u vanaf Harderwijk neem dan de parallelweg aan de linkerzijde, u bent bestemmingsverkeer. Vanuit de richting Lelystad neemt u de parallelweg aan de rechterzijde.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!
We respect your privacy.
Openingstijden

Ma t/m vrij: 09:00 - 17:00

Zaterdag: 10:00 - 16:00