4,1 / 5 uit 41 Google Reviews.

Ovaal tafelblad

Massieve ovale tafelbladen

  • Verkrijgbaar in verschillende afmetingen
  • Diverse behandelopties
  • Te combineren met onze mooie stalen tafelpoten
  • Meteen leverbaar uit eigen voorraad

Vanaf 440,00

    Reset Opties

Onze hoogwaardige tafelbladen bevatten 3, 4 of 5 eiken balken die naast elkaar liggen. Een ovaal tafelblad is 4 cm dik en gemaakt van massief eikenhout. Dit hout heeft van nature grove knoesten en scheuren, maar die vullen we specialistisch op. Daarna schuren we het tafelblad glad.

We kunnen u foto’s sturen van de verschillende ovale tafelbladen als u niet de mogelijkheid heeft om bij ons langs te komen om het perfecte blad uit te zoeken. U kunt gebruikmaken van deze service door dit aan te geven in het opmerkingenveld bij de bestelling.

Ovaal tafelblad kopen

Bent u geen fan van hoekige tafels, maar heeft u wel een grote eetkamer? Een ovalen tafelblad is dan een goede keuze. Laat het blad door ons behandelen om het een unieke uitstraling te geven en de levensduur te verlengen. Natuurlijk kunt u dit ook zelf doen. Zet er een mooi stel stalen tafelpoten onder om uw tafel compleet te maken. Bestelt u alle componenten tegelijk? Dan boren we de gaten voor, zodat u eenvoudig de poten aan het blad kunt bevestigen.

Afmetingen N/B
Afmetingen

200x110cm, 220x110cm, 240x110cm, 260x120cm, 280x120cm, 300x120cm

Dikte

4cm

Kom langs in onze showroom

Wij zijn van maandag t/m zaterdag geopend.
Ganzenweg / Ganzenpad 8
3898 LK Zeewolde

Let u op! De ingang van onze showroom bevindt op een parallelweg. Komt u vanaf Harderwijk neem dan de parallelweg aan de linkerzijde, u bent bestemmingsverkeer. Vanuit de richting Lelystad neemt u de parallelweg aan de rechterzijde.

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op:

Phone:
036-3030 155 (ook via whatsapp)