4,0 / 5 uit 45 Google Reviews.

Het zijn de tuintafelmaanden bij De Vloerenfabriek. Tot 70% korting in de showroom! Bekijk de actiepagina en openingsdagen/tijden.

T poten 4 buizen

T poten 4 buizen, set van 2 stuks

  • Leverbaar in diverse kleuropties
  • Combineren met een eiken tafelblad
  • Snel leverbaar

Vanaf 285,00

    Reset Opties

Heeft u een nieuw eiken tafelblad gekocht, maar bent u nog op zoek naar de perfecte set stalen T poten 4 buizen? Of wilt u uw huidige tafel een nieuwe look geven? Bij De Vloerenfabriek verkopen we een prachtig zwart onderstel in een set van 2 stuks voor uw eettafel. Onze tafelpoten zijn standaard onbehandeld (blank gelakt). Neem contact met ons op als u de hoogte van 72 cm wilt aanpassen. De stalen T poten 4 buizen zijn onderin 70cm breed. De standers is 11x11cm door 4 kokers van 4x4cm. Bent u opzoek naar zwart gepoedercoaten kies dan bij kleur tafelpoten voor zwart gepoedercoat.

De poten kunnen gemaakt worden in diverse maten kokers welke beschikken over een dikke wand. Zo heeft het complete onderstel buitengewoon veel draagkracht en ziet het geheel er robuust en stoer uit. Een set stalen T poten 4 buizen is daarmee perfect voor het dragen van een uniek, maar zwaar boomstam tafelblad.

T poten 4 buizen onder de tafel bevestigen

Op beide bovenkanten van de T poten 4 buizen hebben we voor u al een stevige montageplaat bevestigd. De gaten hebben we ook al voorgeboord. Zo monteert u thuis snel en gemakkelijk de T poten 4 buizen onder uw tafelblad. Heeft u toch hulp nodig? Bel ons dan op 036-3030 155 of stuur een email naar [email protected].

Voordelen T poten 4 buizen van staal

Heeft u kortgeleden een uniek tafelblad besteld? Of wilt u juist uw houten tafelpoten vervangen voor stalen tafelpoten? Ga dan voor de stalen T poten 4 buizen van De Vloerenfabriek. Het volledige onderstel is heel goed te combineren met onze tafelbladen en het geeft uw interieur een industriële look.

Een T poten 4 buizen van staal wordt meestal gezien als een luxere optie ten opzichte van houten tafelpoten. U ontvangt voor de meerwaarde wel een aantal belangrijke voordelen:

  • Industriële en moderne uitstraling
  • Hogere draagkracht
  • Gaat binnenshuis levenslang mee
  • Duurzaam
  • Standvastig en veilig dankzij hoogwaardig laswerk

Stalen T poten 4 buizen poten kopen

U bestelt eenvoudig en snel via onze webshop uw ideale stalen T poten 4 buizen. De productprijs die u bij het aanbod ziet, geldt voor de volledige set tafelpoten (2 stuks). Bent u toch op zoek naar een ander soort onderstel? U vindt in ons uitgebreide assortiment nog meer soorten stalen tafelpoten.

Showroom in Zeewolde

Als u de diverse tafelpoten eerst in het echt wilt bekijken, dan bekijkt u ze in onze showroom aan de Ganzenweg 8 te Zeewolde. Op de contactpagina vindt u onze openingstijden. Hier is het ook mogelijk om het contactformulier in te vullen bij eventuele vragen. Natuurlijk zijn we ook bereikbaar op 036-3030 155 of per e-mail: [email protected].

Levertijden

Onze onbehandelde en zwart gepoedercoaten T poten 4 buizen hebben we niet altijd standaard op voorraad. De poten hebben een levertijd van ongeveer 2 á 3 weken. Wilt u de poten komen afhalen in onze showroom? Bel ons dan even om te vragen naar de actuele voorraad.  Bent u op zoek naar een andere maat koker? U kunt hiervoor contact met ons opnemen, wij kunnen alles voor u op maat maken.

Kleur

Goud Poedercoat, Onbehandeld Staal, Zwart Poedercoat

Maat koker

12x4cm, 4x4cm

Model tafelpoot

Letter vorm, T poten

Soort tafelpoot

Set tafelpoten

Kom langs in onze showroom

Wij zijn van maandag t/m zaterdag geopend.
Ganzenweg / Ganzenpad 8
3898 LK Zeewolde

Let u op! De ingang van onze showroom bevindt op een parallelweg. Komt u vanaf Harderwijk neem dan de parallelweg aan de linkerzijde, u bent bestemmingsverkeer. Vanuit de richting Lelystad neemt u de parallelweg aan de rechterzijde.

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op:

Phone:
036-3030 155 (ook via whatsapp)