4,0 / 5 uit 45 Google Reviews.

Het zijn de tuintafelmaanden bij De Vloerenfabriek. Tot 70% korting in de showroom! Bekijk de actiepagina en openingsdagen/tijden.

Suar plank, P2: 276 * 60 / 45 / 47

400,00

1 op voorraad

Suar tafelblad uit één deel. Leuk om te gebruiken als bankje. Het blad is helemaal vlak en heeft geen scheuren.

Maten:
276 cm lang
60 / 45 / 47 cm breed
4cm dik

Blad is nog onbehandeld. Wij kunnen het blad voor u behandelen met skylt lak, satijn lak of hoogglans lak.

Suar hout is een hardhoutsoort welke groeit in tropische gebieden. Ondanks dat suar hardhout is, is deze niet beschermd. Dit doordat suar een snel groeiend en veel voorkomend houtsoort is. Al ons Suar hout wordt op een duurzame manier gekapt door grote bomen te kappen om ruimte te maken voor de kleine bomen. Het bos wordt op een goede manier uitgedund.

 

Dit Suar tafelblad kunt u meteen afmaken met onze robuuste tafelpoten van metaal. We hebben veel verschillende vormen, zodat u de tafel geheel naar wens af kunt maken. Bekijk alle tafelpoten en stel uw suar bankje samen. Op onze website hebben wij een deel van de meest verkochte tafelpoten. Echter kunnen wij alles op maat laten maken. Wilt u echt iets unieks onder u tafels plaatsen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

> Bekijk alle stalen tafelpoten

Breedte

50cm

Breedte boven

47cm

Breedte midden

45cm

Breedte onder

60cm

Dikte

4cm

Houtsoort

Suar

Lengte

270cm

Look

Boomstam

Vorm

Rechthoekig

Kom langs in onze showroom

Wij zijn van maandag t/m zaterdag geopend.
Ganzenweg / Ganzenpad 8
3898 LK Zeewolde

Let u op! De ingang van onze showroom bevindt op een parallelweg. Komt u vanaf Harderwijk neem dan de parallelweg aan de linkerzijde, u bent bestemmingsverkeer. Vanuit de richting Lelystad neemt u de parallelweg aan de rechterzijde.

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op:

Phone:
036-3030 155 (ook via whatsapp)