4,1 / 5 uit 44 Google Reviews.

Suar blad 14: 250 * 103 / 98 / 98

945,00

Uitverkocht

Suar tafelblad uit 2 delen. Prachtig mooi breed tafelblad gemaakt van Suar hout. Het blad heeft 1 scheur welke is opgevuld met epoxy waardoor de tafel helemaal dicht en glad geschuurd is.

Maten:
250 cm lang
103 / 98 / 98 cm breed
6cm dik

Blad is nog onbehandeld. Wij kunnen het blad voor u behandelen met skylt lak, satijn lak of Epoxy lak.

Suar hout is een hardhoutsoort welke groeit in tropische gebieden. Ondanks dat suar hardhout is, is deze niet beschermd. Dit doordat suar een snel groeiend en veel voorkomend houtsoort is. Al ons Suar hout wordt op een duurzame manier gekapt door grote bomen te kappen om ruimte te maken voor de kleine bomen. Het bos wordt op een goede manier uitgedund.

 

Dit Suar tafelblad kunt u meteen afmaken met onze robuuste tafelpoten van metaal. We hebben veel verschillende vormen, zodat u de tafel geheel naar wens af kunt maken. Ga bijvoorbeeld voor de stoere set vlinder poten of voor de unieke spin poot. Bekijk alle tafelpoten en stel uw ideale eiken tafel samen. Op onze website hebben wij een deel van de meest verkochte tafelpoten. Echter kunnen wij alles op maat laten maken. Wilt u echt iets unieks onder u tafels plaatsen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

> Bekijk alle stalen tafelpoten

Kom langs in onze showroom

Wij zijn van maandag t/m zaterdag geopend.
Ganzenweg / Ganzenpad 8
3898 LK Zeewolde

Let u op! De ingang van onze showroom bevindt op een parallelweg. Komt u vanaf Harderwijk neem dan de parallelweg aan de linkerzijde, u bent bestemmingsverkeer. Vanuit de richting Lelystad neemt u de parallelweg aan de rechterzijde.

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op:

Phone:
036-3030 155 (ook via whatsapp)