4,0 / 5 uit 45 Google Reviews.

Het zijn de tuintafelmaanden bij De Vloerenfabriek. Tot 70% korting in de showroom! Bekijk de actiepagina en openingsdagen/tijden.

Riviertafelblad : 160*99

1.995,00

1 op voorraad

Epoxy / rivier tafelblad

Maten:
160 cm lang
99 cm breed
5 cm dik

Het blad is behandeld met een laag epoxy met een mooi glas effect. Het hout wat gebruikt is voor het tafelblad is Suar hout, het midden gemaakt van epoxy in een blauwe matelic kleur. De prijs is voor het afgewerkte tafelblad. Bekijk ons assortiment stalen tafelpoten voor een complete tafel. Qua poot ook opzoek naar iets unieks? Wij kunnen maatwerk voor u leveren.

Suar hout is een hardhoutsoort welke groeit in tropische gebieden. Ondanks dat suar hardhout is, is deze niet beschermd. Dit doordat suar een snel groeiend en veel voorkomend houtsoort is. Al ons Suar hout wordt op een duurzame manier gekapt door grote bomen te kappen om ruimte te maken voor de kleine bomen. Het bos wordt op een goede manier uitgedund.

Afmetingen

160x100cm

Breedte

100cm

Dikte

5cm

Houtsoort

Suar

Lengte

160cm

Look

Boomstam, Epoxy

Aanbieding

nee

Vorm

Rechthoekig

Kom langs in onze showroom

Wij zijn van maandag t/m zaterdag geopend.
Ganzenweg / Ganzenpad 8
3898 LK Zeewolde

Let u op! De ingang van onze showroom bevindt op een parallelweg. Komt u vanaf Harderwijk neem dan de parallelweg aan de linkerzijde, u bent bestemmingsverkeer. Vanuit de richting Lelystad neemt u de parallelweg aan de rechterzijde.

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op:

Phone:
036-3030 155 (ook via whatsapp)