4,0 / 5 uit 45 Google Reviews.

Het is tuintafel-maand bij De Vloerenfabriek. Tot 70% korting in de showroom! Bekijk de actiepagina en openingsdagen/tijden.

Epoxy tafelblad: 120*56

1.299,00

1 op voorraad

Tafelblad met epoxy

Maten:
120 cm lang
56 cm breed
5 cm dik

Het blad is behandeld met de woca naturel diamond oil. Het hout wat gebruikt is voor het tafelblad is Suar hout, het midden is gemaakt van epoxy in een een licht zwarte tint erin. De prijs is voor het afgewerkte tafelblad. Bekijk ons assortiment stalen tafelpoten voor een complete tafel. Qua poot ook opzoek naar iets unieks? Wij kunnen maatwerk voor u leveren.

Suar hout is een hardhoutsoort welke groeit in tropische gebieden. Ondanks dat suar hardhout is, is deze niet beschermd. Dit doordat suar een snel groeiend en veel voorkomend houtsoort is. Al ons Suar hout wordt op een duurzame manier gekapt door grote bomen te kappen om ruimte te maken voor de kleine bomen. Het bos wordt op een goede manier uitgedund.

Dikte

4cm

Houtsoort

Suar

Breedte

50cm

Lengte

120cm

Look

Boomstam, Epoxy

Vorm

Rechthoekig

Kom langs in onze showroom

Wij zijn van maandag t/m zaterdag geopend.
Ganzenweg / Ganzenpad 8
3898 LK Zeewolde

Let u op! De ingang van onze showroom bevindt op een parallelweg. Komt u vanaf Harderwijk neem dan de parallelweg aan de linkerzijde, u bent bestemmingsverkeer. Vanuit de richting Lelystad neemt u de parallelweg aan de rechterzijde.

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op:

Phone:
036-3030 155 (ook via whatsapp)