Stalen U poten

U tafelpoten, set van 2 stuks

  • Set U tafelpoten in een standaard afmeting
  • Leverbaar in diverse kleuropties
  • Combineren met een eiken tafelblad
  • Uit voorraad snel geleverd

250,00

Heeft u een nieuw eiken tafelblad gekocht, maar bent u nog op zoek naar de perfecte set stalen U poten? Of wilt u uw huidige tafel een nieuwe look geven? Bij De Vloerenfabriek verkopen we een prachtig zwart onderstel in een set van 2 stuks voor uw eettafel. Onze tafelpoten zijn standaard onbehandeld, gepoedercoat of in mat zwart te bestellen. Neem contact met ons op als u de hoogte van 72 cm wilt aanpassen.

De poten zijn gemaakt van een stalen kolom met een standaard afmeting van 10 x 10 cm en beschikken over een dikke wand. Zo heeft het complete onderstel buitengewoon veel draagkracht en ziet het geheel er robuust en stoer uit. Een set stalen U poten is daarmee perfect voor het dragen van een uniek, maar zwaar boomstam tafelblad.

U poten onder de tafel bevestigen

Op beide bovenkanten van de U tafelpoten hebben we voor u al een stevige montageplaat bevestigd. De gaten hebben we ook al voorgeboord. Zo monteert u thuis snel en gemakkelijk de U poten onder uw tafelblad. Heeft u toch hulp nodig? Bel ons dan op 036-3030 155 of stuur een email naar info@devloerenfabriek.nl.

Voordelen U poot van staal

Heeft u kortgeleden een uniek tafelblad besteld? Of wilt u juist uw houten tafelpoten vervangen voor stalen tafelpoten? Ga dan voor de stalen U poten van De Vloerenfabriek. Het volledige onderstel is heel goed te combineren met onze tafelbladen en het geeft uw interieur een industriële look.

Een U poot van staal wordt meestal gezien als een luxere optie ten opzichte van houten tafelpoten. U ontvangt voor de meerwaarde wel een aantal belangrijke voordelen:

  • Industriële en moderne uitstraling
  • Hogere draagkracht
  • Gaat binnenshuis levenslang mee
  • Duurzaam
  • Standvastig en veilig dankzij hoogwaardig laswerk

Stalen U poten kopen

U bestelt eenvoudig en snel via onze webshop uw ideale stalen U poten. De productprijs die u bij het aanbod ziet, geldt voor de volledige set tafelpoten (2 stuks). Bent u toch op zoek naar een ander soort onderstel? U vindt in ons uitgebreide assortiment nog meer soorten stalen tafelpoten.

Als u de diverse tafelpoten eerst in het echt wilt bekijken, dan bekijkt u ze in onze showroom aan de Ganzenweg 8 te Zeewolde. Op de contactpagina vindt u onze openingstijden. Hier is het ook mogelijk om het contactformulier in te vullen bij eventuele vragen. Natuurlijk zijn we ook bereikbaar op 036-3030 155 of per e-mail: info@devloerenfabriek.nl.

Afmetingen

74×10×72cm

Kom langs in onze showroom

Wij zijn van maandag t/m zaterdag geopend.
Ganzenweg / Ganzenpad 8
3898 LK Zeewolde

Let u op! De ingang van onze showroom bevindt op een parallelweg. Komt u vanaf Harderwijk neem dan de parallelweg aan de linkerzijde, u bent bestemmingsverkeer. Vanuit de richting Lelystad neemt u de parallelweg aan de rechterzijde.

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op:

Phone:
036-3030 155 (ook via whatsapp)
Chat openen