4,0 / 5 uit 45 Google Reviews.

Het is tuintafel-maand bij De Vloerenfabriek. Tot 70% korting in de showroom! Bekijk de actiepagina en openingsdagen/tijden.

Horeca tafelblad

Eiken rechte tafels

  • Keuze uit 6 maten tafelbladen
  • Diverse opties voor het behandelen van de tafelbladen
  • Leuk te combineren met onze stalen poten
  • Zit uw gewenste maat er niet tussen? Wij hebben nog meer maten bij rechte tafelbladen of vierkante tafelbladen.
  • Bladen besteld via nabestelling komen in juli binnen, U kunt altijd contact opnemen voor de huidige voorraad status en levertijd hiervan.

Vanaf 82,00

    Reset Opties

EIKEN HORECA TAFELBLAD KOPEN

Is de tafel het belangrijkste onderdeel van de horecaonderneming? Een leuke discussie om te hebben. Uw gasten zitten namelijk vrijwel altijd aan een tafel. Hier eten ze, drinken ze en kunt u hen de beleving bieden waardoor ze terugkomen. Bij ons vindt u voordelige horeca tafelbladen van eikenhout, die wij voorzien van de mooiste afwerking voor u. Kom langs bij onze showroom om zelf een recht horeca blad uit te zoeken. Zo weet u precies welk blad te verwachten bij bestelling. Zit u maat er niet tussen? Neemt u dan vooral contact met ons op, wij kunnen veel op maat maken uit andere maten tafelbladen.

SAMENSTELLING EIKEN HORECA TAFELBLAD

Wij hebben diverse modellen horeca tafels zoals recht en boomstam. De tafels zijn volledig 4cm dik.

Onze eiken rechte tafelbladen hebben een rechte vorm en zijn opgebouwd uit naast elkaar geplaatste balken. De boomstambladen hebben over de lange zijde aan beide kante een boomstam rand.

Onze eiken rechte tafelbladen zijn gemaakt uit verschillende lagen eiken. Blokken eiken hout worden verlijmd tot één grote plaat waar rondom toplagen worden verlijmd. Hierdoor lijkt het erop dat het blad gemaakt is uit massief eiken balken die aan elkaar worden gelijmd.

Eikenhout is een natuurproduct. Hierdoor kan er werking van het hout ontstaan. Doordat onze bladen uit verschillende lagen eiken zijn gemaakt is de werking van het hout wel minimaal. Lees hier hoe u de werking van hout het beste tegen kunt gaan.

BEHANDELEN VAN HET EIKEN HORECA TAFELBLAD

Bij ons heeft u de keuze uit verschillende afwerkingen voor uw eiken rechte tafelbladen. Zo kunnen wij uw tafelblad voorzien van de ultra matte Skylt lak, die zorgt voor een onbehandelde uitstraling. Als u dit liever zelf doet, adviseren wij de WOCA invisible lak box, waarmee u uw tafelblad gemakkelijk kunt lakken. Ook hebben wij 9 verschillende kleuren olie waarmee wij uw tafelblad kunnen behandelen.

U kunt deze oliën ook zelf toepassen met onze DIY boxen. In onze showroom hebben wij diverse stalen en tafels in verschillende kleuren olie, zodat u een goede indruk krijgt van de uitstraling. U bent van harte welkom om langs te komen en te kijken naar de mogelijkheden.

Naast deze afwerkingen bieden wij ook de mogelijkheid om uw eiken rechte tafelblad volledig zwart te lakken met 4 lagen verf voor een perfect dekkende kleur.

EIKEN TAFELBLAD COMBINEREN MET STALEN POTEN

Onze eiken tafelbladen zijn mooi te combineren met onze stalen tafelpoten. U heeft ontzettend veel keuze. Zit er toch niet tussen wat u zoekt? Wij kunnen tafelpoten op maat realiseren. We gaan graag met u in gesprek over wat uw wensen zijn. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

LEVERTIJD

Momenteel zijn wij bezig met de productie van de nieuwe maten voor de Horeca tafelbladen. Wij verwachten deze in juli binnen te krijgen. Tot die tijd kunnen wij vaak veel ook zagen uit andere maten tafels. U kunt ons altijd bellen of mailen voor meer informatie.

De beschikbare maten hebben wij onbehandelde op voorraad. Onbehandeld zijn de bladen daarom ook direct af te halen. Wij hebben makkelijke DIY boxen om uw tafel mee te behandelen.

Wilt u liever uw blad door ons laten behandelen is de levertijd bij afhalen 1 a 2 weken. Met bezorgen is de levertijd ongeveer 3 weken.

NABESTELLING

Bladen die beschikbaar zijn via nabestelling hebben een langere levertijd. Dit kan variëren tussen 3 weken en 2 maanden. Dit hangt af van de aankomst datum van de nieuwe voorraad. U kunt het beste contact met ons opnemen voor een actuele levertijd.

Gewicht N/B
Afmetingen N/B
Dikte

4cm

Breedte

70cm, 80cm

Lengte

120cm, 140cm, 70cm, 80cm

Houtsoort

Eikenhout

Look

Modern, Recht

Vorm

Recht

Kom langs in onze showroom

Wij zijn van maandag t/m zaterdag geopend.
Ganzenweg / Ganzenpad 8
3898 LK Zeewolde

Let u op! De ingang van onze showroom bevindt op een parallelweg. Komt u vanaf Harderwijk neem dan de parallelweg aan de linkerzijde, u bent bestemmingsverkeer. Vanuit de richting Lelystad neemt u de parallelweg aan de rechterzijde.

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op:

Phone:
036-3030 155 (ook via whatsapp)