PVC Vloeren

PVC Vloeren

PVC vloeren zijn opgebouwd uit een drietal lagen: de rug ('backing'), de bedrukte filmlaag en de toplaag. Hoe dikker de toplaag is hoe meer slijtage de vloer kan hebben en dus hoe langer de vloer meegaat. Deze 3 lagen zorgen voor het complete product dat bij u thuis afgeleverd wordt. Het product wordt in een zorgvuldig productieproces samengesteld en tot één vloerdeel verwerkt. 

PVC vloeren van De VloerenFabriek

Bij de vloerenfabriek hebben we PVC vloeren met een toplaag van 0.55mm. Dit is een ultra dikke toplaag waardoor onze slijtlaag enorm dik is. Dit maakt de vloer zeer slijtvast. 

Ook hebben onze PVC vloeren de embossing gelijk lopen met de print op de PVC strook. Dit houdt in dat wat u ziet op de plank voelt u ook. De 'nerven' van het hout lopen gelijk met de print. Dit is vaak niet het geval bij PVC vloeren, maar hierin onderscheiden wij ons van de rest!

Verder hebben wij uitgebreid onderzoek gedaan naar de kleuren die het meest verkocht werden in Nederland. Wij hebben deze zes kleuren opgenomen in ons assortiment. 

Wij hebben vier verschillende planken in onze PVC vloeren

Voordelen PVC vloeren

Een niet van echt te onderscheiden natuurlijke uitstraling
Dit komt vooral doordar de deco film (de middelste laag van een pvc strook) die wordt toegepast bij PVC vloeren van een veel hogere resolutie is dan bij het deco papier van een laminaat vloer. Hierdoor wordt een vlijmscherpe weergave van de natuurlijke uitstraling gecreëerd bij PVC vloeren

Geschikt voor vloerverwarming en vloerverkoeling
Doordat een PVC vloer vaak erg dun is, is der warmte weerstand lager dan bij de meeste andere vloeren. Hierdoor geeft de vloer beter warmte door. Dit leidt tot relatief lage stookkosten. Let op dat 'elektrische' vloerverwarming niet altijd geschikt is in combinatie met PVC vloeren.

Onderhoudsarm
Een PVC vloer is er makkelijk te onderhouden. Wel valt het aan te raden de PVC vloer te onderhouden met de hiervoor bedoelde producten. Hiervoor zijn producten die u dagelijks en periodiek kunt gebruiken.

Slijtvast
De PVC vloeren hebben een stevige PU toplaag en is hierdoor erg slijtvast. Bij de vloerenfabriek hebben wij PVC stroken met een PU toplaag van 0.55mm. Dit is een van de dikste toplagen die in de PVC vloeren te vinden is. Doordat de vloer zo'n dikke toplaag heeft wordt dit product vaak gebruikt in intensief belopen ruimtes als kantoorpanden, restaurants, ziekenhuizen, hotels etc.

Laag Loopgeluid
Bij een verlijmde PVC vloer hoor je geen klank zoals bij het lopen op een houten of laminaat vloeren. 

 

Nadelen PVC vloeren

PVC vloeren worden zacht bij zeer hoge temperaturen van boven de 60 graden celsius of langdurige blootstellen aan zonlicht.

SLIJVAST

Met onze 0.55 mm toplaag is de vloer enorm SLIJTVAST!

PVC vloeren
Uw PVC vloer All-in gelegd voor maar €39,95 per m2. 
(prijzen onder voorbehoud staat ondervloer)
PVC vloeren
KLEUREN

De mooiste kleuren PVC