4,0 / 5 uit 45 Google Reviews.

Het zijn de tuintafelmaanden bij De Vloerenfabriek. Tot 70% korting in de showroom! Bekijk de actiepagina en openingsdagen/tijden.

Mega magazijn uitverkoop bij De Vloerenfabriek

We gaan ons magazijn opruimen! Shop binnenkort een groot deel van onze collectie met korting tot 70%. Dit is uw kans om een uniek, hoogwaardig tafelproduct voordelig op de kop te tikken. Maar onthoud: OP = OP! Kom op 12 of 13 april naar onze showroom in Zeewolde en koop uw nieuwe tafelpoten, suar tafelbladen of complete tafels voor onze laagste prijzen ooit.

*Deze kortingen gelden alleen bij aankoop in de showroom op de uitverkoopdata en zijn niet online beschikbaar.

Adres & openingstijden    Veelgestelde vragen

Suar tafelbladen

Tot 70% korting

Altijd al een suar tafelblad gewild voor in huis, op kantoor of in de tuin, maar had u het budget hier niet voor. Dat is tijdens onze mega magazijn uitverkoop geen probleem meer. Met kortingen tot maar liefst 70% is dit het perfecte moment om dat ene bijzondere suar tafelblad te vinden dat uw eetkamer, tuin of kantoorruimte transformeert.

Onze voorraad suar tafelbladen bevat een breed scala aan unieke maten en vormen, passend bij elke stijl en voorkeur. Mis deze kans niet om een uniek stuk natuur in huis, of naar uw tuin of kantoor te halen tegen onverslaanbare prijzen.

Tafelpoten

Tussen de 30% en 40% korting

Op 12 & 13 april kunt u in onze showroom uw tafel compleet maken met onze selectie van hoogwaardige tafelpoten:

  • 30% korting op Matrix 10×4-poten
  • 40% korting op X-poten, U-poten, en Matrix 8×8-poten

Of u nu op zoek bent naar een strak en modern ontwerp of een traditioneel en robuust uiterlijk, onze sale biedt een gevarieerd aanbod aan stijlen die perfect passen bij uw tafelblad en persoonlijke inrichtingsstijl. Mis deze kans niet om uw ideale combinatie te vinden voor een fractie van de prijs in onze showroom.

Complete tafels

Van 25% naar 30% korting

Tijdens onze mega magazijn uitverkoop vindt u een ongelooflijke deal op onze complete tafels met kader- en kruispatroon. Het gaat om deze twee combinaties:

  • Kader tafels met een Matrix-poot (K10x4), inclusief olie box
  • Kader tafels met een X-onderstel, inclusief olie box

Deze specifieke combinaties bieden we op 12 & 13 april aan met een verhoogde korting van 30%. Profiteer van deze kans om voordelig een  bijzonder meubelstuk toe aan uw woon- of werkruimte. Bezoek onze showroom niet te laat in het uitverkoopweekend, want met deze kortingen zal de voorraad snel de deur uit gaan.

Mis de mega magazijn uitverkoop niet!

In het weekend van onze eenmalige uitverkoop, op 12 en 13 april, openen we de deuren van ons magazijn in Zeewolde voor een evenement dat u niet wilt missen. Dit is dé kans om hoogwaardige suar tafelbladen, stijlvolle tafelpoten en complete tafels te bemachtigen met ongekende kortingen tot wel 70%.

Deze kortingen gelden alleen bij aankoop in onze showroom en zijn exclusief voor dit weekend. Kom dus langs, ontdek onze afgeprijsde collectie en pak uw kans om unieke tafelproducten tegen onze laagste prijzen ooit mee naar huis te nemen. En onthoud: OP = OP!

Adres- en contactgegevens

Ganzenweg / Ganzenpad 8
3898 LK Zeewolde

T: 036-3030 155
E: [email protected]

Routebeschrijving

We zitten een beetje verstopt en raden u daarom aan om de video te bekijken die de route naar onze showroom in detail beschrijft.

Routebeschrijving

Openingstijden uitverkoopweekend

Vrijdag 12 april 9:00 – 17:00 uur
Zaterdag 13 april 10:00 – 16:00 uur

Al uw vragen over onze mega magazijn uitverkoop beantwoord

Is er parkeergelegenheid beschikbaar bij de showroom?

Absoluut! We willen uw bezoek aan onze showroom tijdens de mega magazijn uitverkoop zo gemakkelijk en plezierig mogelijk maken. Daarom hebben we gezorgd voor ruime parkeergelegenheid. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over het vinden van een parkeerplek. Kom zeker langs op 12 of 13 april, en geniet van een zorgeloze uitverkoopervaring.

Welke betaalmethoden accepteren jullie tijdens de mega magazijn uitverkoop?

Uw gemak staat bij ons voorop! Tijdens onze mega magazijn sale accepteren we zowel pinbetalingen als contante betalingen. Zo kunt u op de voor u meest comfortabele manier uw aankopen doen. We kijken ernaar uit u te verwelkomen en te helpen bij het vinden van de perfecte items tegen ongelooflijke prijzen.

Zit er een limiet aan het aantal producten dat ik kan kopen tijdens het uitverkoopweekend?

Er zit geen limiet aan het aantal producten dat u kunt aanschaffen tijdens onze mega magazijn uitverkoop. Of u nu op zoek bent naar één specifiek suar tafelblad of meerdere tafelbladen met bijpassende onderstellen voor uw project, de (combinatie)mogelijkheden tijdens ons uitverkoopweekend zijn eindeloos. Kom langs en ontdek de veelzijdigheid van onze sale-producten zonder zorgen over een maximum aantal.

Kan ik de tafelbladen door jullie laten behandelen en vervolgens laten bezorgen?

Zeker! We bieden de mogelijkheid om uw gekozen tafelbladen professioneel door ons te laten behandelen en bij u thuis te laten bezorgen. Hoewel de kosten hiervoor afhangen van het specifieke tafelblad dat u kiest, staan we klaar om u te adviseren en een oplossing te bieden die perfect aansluit bij uw wensen.

Heb ik de optie om mijn aankoop tijdens de opruiming van het magazijn direct mee te nemen?

Absoluut! We begrijpen dat u graag direct wilt genieten van uw nieuwe aanwinst. Daarom bieden we de mogelijkheid om alle aankopen tijdens onze mega magazijn uitverkoop direct mee te nemen. Bovendien kunt u direct in onze showroom een olieproduct aanschaffen om zelf thuis eenvoudig uw tafelblad(en) te behandelen. Ons team staat op 12 & 13 april klaar om u te helpen met het inladen van uw artikelen, zodat u zonder vertraging van uw nieuwe meubelstuk(ken) kunt genieten.

Zit er garantie op producten die ik tijdens de mega magazijn sale koop?

Ja, op al onze producten geldt onze standaardgarantie. We streven ernaar producten van hoge kwaliteit aan te bieden. Hoewel de werking van het hout buiten deze garantie valt, wat gebruikelijk is voor natuurlijke materialen, staan we altijd klaar om eventuele zorgen te bespreken en naar tevredenheid op te lossen. Uw tevredenheid is onze prioriteit.

Kan ik producten retourneren en/of ruilen die ik bij jullie in de sale koop?

Tijdens onze mega magazijn uitverkoop zijn alle aankopen definitief, wat betekent dat we geen retouren of ruilingen kunnen accepteren. We moedigen u aan om uw keuzes zorgvuldig te overwegen en staan klaar op 12 en 13 april om u te voorzien van alle informatie en advies die u nodig heeft om een weloverwogen beslissing te maken. Ons doel is om ervoor te zorgen dat u volledig tevreden bent met elke aankoop die u doet tijdens het uitverkoopweekend.