4,0 / 5 uit 45 Google Reviews.

12 & 13 april mega magazijn uitverkoop. Tot 70% korting in de showroom! Bekijk de actiepagina.

Eiken tuintafel

Vanaf 695,00

  • *Afmetingen

    Reset Opties
EIKEN HOUTEN BOOMSTAM TUIN TAFELS

Onze eiken houten tuintafels zijn 4cm dik. De bladen zijn gemaakt uit massief eiken balken naast elkaar waarbij tussen de balken ongeveer 0,5/1cm ruimte zit. Deze ruimte is er om het vocht wat op de tafel terecht komt makkelijk te laten weglopen. Ook heeft het hout hierdoor ruimte om te kunnen werken. Het blad kan ook uit meer dan 4 balken bestaan.

Wij adviseren om onze eiken houten tuintafel onder een afdak of veranda te plaatsen zodat het niet rechtstreeks in de regen staat. Helemaal wij in de vrije lucht kan ook, maar dan adviseren wij u de tafels in de winter en bij veel regenval binnen te plaatsen of af te dekken. Dit om het hout langer mooi te houden.

Ook raden wij aan om de tafel te behandelen met een lak of olie welke speciaal voor buiten hout is ontworpen. Wij hebben hierin diverse opties. U kunt hiervoor geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.

 

EIKEN HOUT BUITEN

Hout en staal buiten vraagt meer aandacht dan u gewent bent bij meubels die binnen geplaatst worden. Dit komt door de reactie die hout heeft op de schommeling in de relatieve luchtvochtigheid en rechtstreeks vocht wat op het hout terecht komt en andere weersinvloeden zoals de zon. Door deze natuurlijke weersinvloeden kunnen er er scheuren, barsten en andere oneffenheden ontstaan in het hout. Doordat dit een natuurlijke reactie van het hout is of natuurlijke weersinvloeden kunnen wij hier ook geen garantie opgeven.

Wel adviseren wij u natuurlijk graag op welke manier u uw eiken houten boomstam tuintafel het langst mooi kunt houden. U kunt hiervoor geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.

 

POTEN TUINTAFEL

Wanneer u stalen poten onder uw tuintafel wilt plaatsen adviseren wij u deze te laten poedercoaten. Hierdoor wordt de kans dat de poot gaat roesten aanzienlijk kleiner. Wel adviseren wij de poot bij regen en in de winter binnen te plaatsen of af te dekken om roest vorming tegen te gaan.

 

 

Gewicht N/B
Afmetingen N/B
Dikte

4cm

Houtsoort

Eikenhout

Vorm

Rechthoekig

Look

Boomstam, Landelijk

Kom langs in onze showroom

Wij zijn van maandag t/m zaterdag geopend.
Ganzenweg / Ganzenpad 8
3898 LK Zeewolde

Let u op! De ingang van onze showroom bevindt op een parallelweg. Komt u vanaf Harderwijk neem dan de parallelweg aan de linkerzijde, u bent bestemmingsverkeer. Vanuit de richting Lelystad neemt u de parallelweg aan de rechterzijde.

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op:

Phone:
036-3030 155 (ook via whatsapp)