4,0 / 5 uit 45 Google Reviews.

Het zijn de tuintafelmaanden bij De Vloerenfabriek. Tot 70% korting in de showroom! Bekijk de actiepagina en openingsdagen/tijden.

Bar tafelpoot T staanders

Vanaf 400,00

    Reset Opties

Op zoek naar een leuke bat tafelpoot? Deze poot is een solide basis voor uw houten bartafelblad. De stalen poot worden gemaakt van stalen kolommen van 8×8 cm. De afmetingen van de poot passen wij aan op de maat van uw tafel. Deze poot is geschikt voor bladen tot en met 220×100. Voor bladen groter dan 220cm kunt u kiezen voor de Bar tafelpoot met T staanders XL. Ook de hoogte van de poot kunt u zelf aangeven. Bent u op zoek naar een afwijkende maat/ koker? Neem dan contact met ons op. We bekijken samen wat er mogelijk is.

AFWERKINGEN TAFELPOTEN

U kunt eenvoudig in het keuzemenu aangeven of u de poten onbehandeld of wilt laten poedercoaten.

STALEN BAR POOT ONDER DE TAFEL MONTEREN

We plaatsen op de bovenkant van iedere tafelpoot een sterke montageplaat met voorgeboorde gaten. U hoeft alleen nog het onderstel aan het blad te monteren. Op die manier garanderen we u een eenvoudige en snelle montage.

REDENEN OM VOOR EEN BAR TAFELPOOT TE GAAN

Het onderstel heeft een prachtige uitstraling die heel mooi past bij ieder modern en industrieel interieur. De poten hebben een enorme draagkracht en vormen samen een stevige basis voor uw houten tafelblad.

Hieronder vindt u nog een aantal redenen om voor de bar tafelpoot te gaan:

  • Industriële & moderne uitstraling
  • Stevig, sterk en veilig door degelijk laswerk
  • Duurzamer dan houten tafelpoten

STALEN BAR TAFELPOOT KOPEN

U bestelt bij De Vloerenfabriek veilig en snel uw stalen bar poot. Wilt u zien wat we nog meer aanbieden? Bekijk dan ons complete aanbod stalen tafelpoten.

SHOWROOM IN ZEEWOLDE

Bekijkt u de diverse onderstellen liever eerst in het echt? De deur van onze showroom aan de Ganzenweg 8 in Zeewolde staat altijd voor u open. Hier hebben we ons volledige assortiment uitgestald en geven we u advies, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken.

LEVERTIJDEN EN CONTACT

Onze bar tafelpoten met T staanders zijn niet standaard voorradig doordat wij deze op maat maken. De levertijd is ongeveer 3 weken na uw bestelling. Wilt u de poten afhalen in Zeewolde? Dit kan ook, dit kan vaak al binnen twee weken.

Bent u op zoek naar een andere maat koker? Neem dan contact met ons op: 036-3030 155 of [email protected]. Ook bij vragen kunt u ons via deze weg makkelijk bereiken!

Kleur

Goud Poedercoat, Onbehandeld Staal, Zwart Poedercoat

Ik zoek...

Bar tafelpoten

Maat koker

8x4cm, 8x8cm, 4x4cm

Model tafelpoot

Letter vorm, T poten

Soort tafelpoot

Middenpoten

Kom langs in onze showroom

Wij zijn van maandag t/m zaterdag geopend.
Ganzenweg / Ganzenpad 8
3898 LK Zeewolde

Let u op! De ingang van onze showroom bevindt op een parallelweg. Komt u vanaf Harderwijk neem dan de parallelweg aan de linkerzijde, u bent bestemmingsverkeer. Vanuit de richting Lelystad neemt u de parallelweg aan de rechterzijde.

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op:

Phone:
036-3030 155 (ook via whatsapp)