4,0 / 5 uit 47 Google Reviews.

4- poot

  • standaard maten tafelpoten
  • diverse kleuropties van de tafelpoten
  • makkelijk te combineren met onze tafelbladen
  • direct leverbaar
  • maatwerk ook mogelijk

Vanaf 500,00

    Reset Opties

Op zoek naar een moderne tafelpoot? Deze poot is een solide basis voor uw houten tafelblad. De stalen poot worden gemaakt van een stalen koker. Bent u op zoek naar een afwijkende maat/ koker? Neem dan contact met ons op. We bekijken samen wat er mogelijk is. De afmeting van de poot is standaard: 70x70x72cm (LxBxH).

AFWERKINGEN TAFELPOTEN

We kunnen de poot onbehandeld leveren maar ook laten poedercoaten in elke gewenste RAL kleur.

STALEN 4- POOT ONDER DE TAFEL MONTEREN

We plaatsen op de bovenkant van iedere tafelpoot een sterke montageplaat met voorgeboorde gaten. U hoeft alleen nog het onderstel aan het blad te monteren. Op die manier garanderen we u een eenvoudige en snelle montage.

REDENEN OM VOOR EEN 4- POOT TAFELPOOT TE GAAN

Het onderstel heeft een prachtige uitstraling die heel mooi past bij ieder modern en industrieel interieur. De poten hebben een enorme draagkracht en vormen samen een stevige basis voor uw houten tafelblad.

Hieronder vindt u nog een aantal redenen om voor de 4- poot tafelpoot te gaan:

  • Industriële & moderne uitstraling
  • Stevig, sterk en veilig door degelijk laswerk
  • Duurzamer dan houten tafelpoten

STALEN 4- POOT KOPEN

U bestelt bij De Vloerenfabriek veilig en snel uw stalen 4- poot. Wilt u zien wat we nog meer aanbieden? Bekijk dan ons complete aanbod stalen tafelpoten.

SHOWROOM IN ZEEWOLDE

Bekijkt u de diverse onderstellen liever eerst in het echt? De deur van onze showroom aan de Ganzenweg 8 in Zeewolde staat altijd voor u open. Hier hebben we ons volledige assortiment uitgestald en geven we u advies, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken.

LEVERTIJDEN EN CONTACT

Onze onbehandelde en gepoedercoaten 4- poot poten zijn niet standaard voorradig. U kunt contact met ons opnemen over de actuele voorraad. Bij afhalen kunnen de poten vaak al binnen 2 weken worden afgehaald. Ook kunnen wij deze voor u laten bezorgen, de levertijd bij bezorgen is 3 weken. Alle andere maten kokers leveren we ongeveer 3 weken na uw bestelling.

Bent u op zoek naar een andere maat koker? Neem dan contact met ons op: 036-3030 155 of [email protected]. Ook bij vragen kunt u ons via deze weg makkelijk bereiken!

Gewicht 30 kg
Afmetingen 70 × 70 × 72 cm
Kleur

Goud Poedercoat, Onbehandeld Staal, Zwart Poedercoat

Maat koker

staal plaatwerk

Model tafelpoot

Bijzondere vormen, Grafisch

Soort tafelpoot

Middenpoten

Kom langs in onze showroom

Wij zijn van maandag t/m zaterdag geopend.
Ganzenweg / Ganzenpad 8
3898 LK Zeewolde

Let u op! De ingang van onze showroom bevindt op een parallelweg. Komt u vanaf Harderwijk neem dan de parallelweg aan de linkerzijde, u bent bestemmingsverkeer. Vanuit de richting Lelystad neemt u de parallelweg aan de rechterzijde.

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op:

Phone:
036-3030 155 (ook via whatsapp)