4,1 / 5 uit 41 Google Reviews.

PVC Sense houtlook planken

 

EUR 39,95- p/m2

Contact opnemen

PVC Sense houtlook planken

Deze prachtige hout look pvc vloeren zijn van het merk Sense. Het assortiment bestaat uit ruim 40 verschillende kleuren. Ook zijn de meeste kleuren verkrijgbaar in verschillende afmeting.

U kunt kiezen voor een click pvc vloer. Deze is makkelijk zelf te installeren. Ook zijn de kleuren verkrijgbaar in een plaktegel welke verlijmd dient te worden met de ondervloer. Legt u de vloer liever niet zelf? Wij kunnen de vloer voor u installeren. Wilt u hierover meer informatie kunt u altijd geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.

Al onze PVC vloeren zijn in onze winkel te bezichtigen. Wij zijn van maandag t/m vrijdag geopend van 09;00 tot 17;00 uur. Op zaterdag zijn wij geopend van 10;00 tot 16;00. U bent van harte welkom in onze winkel. U kunt zonder afspraak bij ons langskomen!

Roomplanner

Benieuwd hoe de vloer er in jouw situatie uitziet? Upload een foto van de ruimte en selecteer één van de vloeren uit de Sense collectie. De nieuwe vloer wordt direct geprojecteerd alsof deze nu al in de ruimte ligt!
Naar roomplanner

 

Kom langs in onze showroom

Wij zijn van maandag t/m zaterdag geopend.
Ganzenweg / Ganzenpad 8
3898 LK Zeewolde

Let u op! De ingang van onze showroom bevindt op een parallelweg. Komt u vanaf Harderwijk neem dan de parallelweg aan de linkerzijde, u bent bestemmingsverkeer. Vanuit de richting Lelystad neemt u de parallelweg aan de rechterzijde.

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op:

Phone:
036-3030 155 (ook via whatsapp)