4,1 / 5 uit 44 Google Reviews.

Suar blad 5: 244 * 97 / 88 / 100

825,00

Uitverkocht

Suar tafelblad uit 1 stuk.

Maten:
244 cm lang
97 / 88 / 100 cm breed
6cm dik

Blad is nog onbehandeld. Wij kunnen het blad voor u behandelen met skylt lak, satijn lak of naturel olie. Het blad is gemaakt uit 2 delen en is volledig 6cm dik. Onze suar bladen zijn mooi te combineren met onze stalen tafelpoten. Het blad is te bezichtigen in onze showroom aan de Ganzenweg 8, 3898LK, Zeewolde. Onze adres wordt niet herkend door google maps. U kunt het beste een andere navigatie app gebruiken of onze routebeschrijving raadplegen.

Suar hout is een hardhoutsoort welke groeit in tropische gebieden. Ondanks dat suar hardhout is, is deze niet beschermd. Dit doordat suar een snel groeiend en veel voorkomend houtsoort is. Al ons Suar hout wordt op een duurzame manier gekapt door grote bomen te kappen om ruimte te maken voor de kleine bomen. Het bos wordt op een goede manier uitgedund.

Kom langs in onze showroom

Wij zijn van maandag t/m zaterdag geopend.
Ganzenweg / Ganzenpad 8
3898 LK Zeewolde

Let u op! De ingang van onze showroom bevindt op een parallelweg. Komt u vanaf Harderwijk neem dan de parallelweg aan de linkerzijde, u bent bestemmingsverkeer. Vanuit de richting Lelystad neemt u de parallelweg aan de rechterzijde.

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op:

Phone:
036-3030 155 (ook via whatsapp)