4,0 / 5 uit 47 Google Reviews.

Suar plank, P3: 300 * 65 / 70 / 73

600,00

1 op voorraad

Suar tafelblad

Maten:
300 cm lang
65 / 70 / 73 cm breed
4cm dik

Blad is nog onbehandeld. Wij kunnen het blad voor u behandelen met skylt lak, satijn lak of naturel olie. Het blad is gemaakt uit 1 deel en is volledig 4cm dik. Het blad heeft een grote scheur welke ondersteund dient te worden, anders is deze instabiel.

Het blad is aan 1 kant echt en heeft aan 1 kant de boomstam rand. Leuk om te gebruiken als bureau blad.

Onze suar bladen zijn mooi te combineren met onze stalen tafelpoten. Het blad is te bezichtigen in onze showroom aan de Ganzenweg 8, 3898LK, Zeewolde. Onze adres wordt niet herkend door google maps. U kunt het beste een andere navigatie app gebruiken of onze routebeschrijving raadplegen.

Suar hout is een hardhoutsoort welke groeit in tropische gebieden. Ondanks dat suar hardhout is, is deze niet beschermd. Dit doordat suar een snel groeiend en veel voorkomend houtsoort is. Al ons Suar hout wordt op een duurzame manier gekapt door grote bomen te kappen om ruimte te maken voor de kleine bomen. Het bos wordt op een goede manier uitgedund.

Breedte

70cm

Breedte boven

73cm

Breedte midden

70cm

Breedte onder

65cm

Dikte

4cm

Houtsoort

Suar

Lengte

300cm

Look

Boomstam

Vorm

Rechthoekig

Kom langs in onze showroom

Wij zijn van maandag t/m zaterdag geopend.
Ganzenweg / Ganzenpad 8
3898 LK Zeewolde

Let u op! De ingang van onze showroom bevindt op een parallelweg. Komt u vanaf Harderwijk neem dan de parallelweg aan de linkerzijde, u bent bestemmingsverkeer. Vanuit de richting Lelystad neemt u de parallelweg aan de rechterzijde.

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op:

Phone:
036-3030 155 (ook via whatsapp)